За нас

Ние сме екип от млади и мотивирани хора. Нашият екип иска да даде възможност на всеки взел участие и доказал, че е най-добрия в играта заслужено да спечели наградата, за която е участвал. Освен наградите, за които участвате по собствено желание сме ви предоставили и специални оферти от които можете да се възползвате. 

Не. Nagradite.bg не е хазаратна игра по смисъла на чл. 2. (1) от Закона за хазарта даващ определение за “Хазартна игра”, а именно: “Хазарт е всяка игра на случайността, в която има залог и може да се получи печалба или да се загуби залогът.”. В nagradite.bg няма случайност, всичко зависи изцяло от Вас. От вас зависи дали ще се включите в играта, а също така дали ще спечелите наградата благодарение на собствените си знания и умения. 

Nagradite.bg не позволява на деца под 16 годишна възраст да ползват Nagradite.bg, в т.ч. създаването на личен профил и участване за наградите. Ако детето е под 16 години, се допуска ползването на сайта от негова страна при съгласие от носещия родителска отговорност за лицето.