Въпроси и отговори

как да мога да участвам ?

След успешно направена регистрация натискате бутона “Играй сега” от началната страница и избирате за коя награда да участвате. Направихме кратко видео за Вас, за да видите всичко стъпка по стъпка:  https://nagradite.bg/info-video/

как се избира победителят ?

След изтичане на посоченото време, нашият екип се заема да провери в базата ни данни кой от участниците е най-близко до посоченият от нас отговор. След това екипът ни ще се свърже с участникът на посоченият от него телефон. 

Как мога да се възползвам от офертите и ще бъдат ли обновявани ?

Офертите, които ще получите в нашия сайт се намират в секция “Оферти”. Нея можете да видите само след успешна регистрация. В тази секция може да намерите най-различни оферти за отстъпки за различни онлайн магазини, услуги и др. Екипът ни се старае да добавя и нови оферти за Вас.

как ще получа наградата си ако спечеля ?

След успешно свързване с победителя нашият екип поема отговорнастта да достави наградата до посоченият от победителя град и да му я предаде лично. След предаването на наградата, победителя ще се снима с наградата и ще бъде качен в секция “Победители”, за да може всички участници да видят кой е победителят. 

на случаен принцип ли се избира победителят ?

Не. Победителят се избира спрямо неговите знания, умения и подаден отговор. 

Кога ще получа наградата си ?

Срокът за получаване на наградата е от един до пет работни дни.